shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : kr0.00
View Cart Check Out

Ledelse, men tap

Nok en gang måtte Sortland gå av banen i Blåbyhallen med tap selv om vi scoret 3 mål og hadde ledelse mot Mosjøen.

Vi starter kampen veldig bra og går opp i ledelse 1-0 etter frispark fra Mats Torbjørnsen, men hvor lenge var Adam i paradis? Nok en gang svikter vi bakover og Mosjøen får en soleklar straffe som settes trygt i mål.

Etter utligningen fra Mosjøen klarer vi ikke å komme inn i kampen og før pause setter Mosjøen inn ledermålet 2-1 på corner. Selv om Mosjøen har store deler av banespillet i første omgang så er vi farlig frampå ved noen anledninger, men som tidligere i år klarer vi ikke å sette sjansene.

I pausen blir vi enige om å klinke til i duellene og vi klarer å kjempe oss til en overgang som Stein-Magne Pedersen setter trygt i mål, men etter dette ser det ut som Mosjøen spiller med to mann mer enn Sortland og øker til 3-2 og 4-2 fullt fortjent.

Vi prøver oss på en sluttspurt og får et straffespark når det gjenstår 15 minutter av kampen og denne klinker Mats Torbjørnsen i mål og vi får ny giv i laget, men istedet for å utligne klarer Mosjøen å fortsette presset og kommer til flere store sjanser som blir avverget og kampen ender til slutt 4-3 til Mosjøen.

Nå er det bare å lade opp til ny hjemmekamp neste helg mot Junkern.

Banens beste:
3p – Mats Torbjørnsen
2p – Kristian Røsnes Hansen
1p – Nicholas Knudsen

Kampen i media:
BLV
VOL
Mosjøens hjemmeside