shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : kr0.00
View Cart Check Out

Sortland i medvind

Etter en tung førsteomgang i sterk motvind slo vi tilbake  i andre og kjempet Grand Bodø i senk.

Vi startet kampen litt labert og ble presset hardt av hjemmelaget. Vi slet med å få til et spill og tapte for mange dueller på midtbanen. Et godt forsvar holdt oss inne i kampen og ga oss et godt utgangspunkt for andre omgang.

Lykketreff
Kampens første mål kom etter litt dårlig press fra vår side. De fikk stå alene på 18 meter og klistret ballen i krysset, utagbart for Kristian Hansen i mål.

Utligningen kom kort tid etter. Vi utnyttet usikkerhet i forsvaret og Stefan Jensen kjempet til seg ballen og kunne trille ballen inn i tomt mål. Vi gikk til pause med 1-1 og hadde en del justeringer å foreta oss.

I medvind
Andre omgang ga oss fordelen med medvind. Grand Bodø slet med å komme seg fremover, vi vant duellene og presset høyt.

Pekka Aka Robben
Mange på stadion fikk nok en deja vu fra Spania- Nederland da Pekka (Per-Eirik Karlsen) tok en Robben. Et perfekt gjennomspill av Espen Ellingsen hvor Pekka sprang fra forsvaret, skjærte inn og rundet keeper og forsvarer. Og avsluttet med VM takter til 1-2 og ledelse.

Vi fortsatte å presse høyt og hindret ethvert forsøk på gjennomspill. Dette ga resultater og etter en corner la Nicholas Knutsen kontrollert inn til Bjørn-Robert som enkelt satte ballen i mål.

Spikeren i kista
Grand Bodø hadde ikke gitt opp og ville tydelig frem å score. Vi jobbet heroisk og presset frem feil på feil. 5 minutter før full tid fikk Stefan Jensen ballen midt på deres banehalvdel, satte fart og avsluttet lekkert med innsiden av foten til 1-4.

En sterk borteseier som kom etter enorm innsats i vanskelige forhold. Vi har nå to borteseire på rad. Neste kamp er Mosjøen hjemme 19. juni. Da skal vi ta med oss alt positivt og satse på å gjenoppta Blåbyhallen som det fortet det har vært i mange år.

Dagens Sortlandgutter
3 poeng: Øystein Torgersen
2 poeng: Stefan Jensen
1 poeng: Per Eirik Karlsen

Omtale i media
Vol.no

VI ER SORTLAND IL!