shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : kr0.00
View Cart Check Out

Solid smell mot Bodø/Glimt 2

Sluttminuttene gjorde resultatet styggere enn prestasjonen på banen skulle tilsi.

Førsteomgang starter rolig, mye preget av lavt tempo og mye passningsfeil fra begge lag. Glimt eier ballen mer enn sortland men kommer ikke til de store sjansene, før de får et heldig mål etter en dårlig klarering i sortlandforsvaret. Sortland er frempå med flere halvsjanser men greier ikke å produsere noen mål. Glimt spiller mye lange crossere over på sortlands høyrekant, men kommer ikke særlig lengre, førsteomgang ebber ut i 1-0 ledelse til Glimt.

Andre omgang starter med mer tempo, Sortland får mer kontroll på Glimt. Sortland ligger lavt og kompakt i forsvar, og tar ut den spillende stopperen til glimt. Sortland får flere gode overganger som blir dårlig utnyttet pga beslutningsfeil i angrepsrekka. Glimt eier ballen men får ikke produsert noe særlig på grunn av et lavtliggende forsvar. I sluttminuttene tar sortland grep å sender stopper Markus Aasland opp, for å prøve og få inn en scoring. I stedet kommer glimt på overganger og scorer to kjappe mål på grunn av dårlig tilbakejobbing av slitne angrepspillere. Resultat 0-3 til bortelaget Glimt 2.

Igjen går vi målløs av banen etter å ha sluppet inn 3 mål. Dette må vi snu på i de neste kampene skal vi plukke poeng. Grand Bodø neste helg er en kamp vi må vinne. Laget fra Bodø slo vår forrige motstander Hardhaus 1-3 og ligger nå 2 poeng over oss på tabellen.

Dagens børspoeng går til:
3p – Martin Berg
2p – Michael Knutsen
1p – Markus Aasland

Relaterte artikler
VOL
BLV

Nå kan dere også begynne å følge Sortland IL på youtube.

Link til youtube kanal

Dette hadde Nicco å si før dagens kamp, men spådommen nådde ikke helt inn.

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=0wU1v5ExE0o[/embedyt]