shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : kr0.00
View Cart Check Out

Endelig!!!

Som mange har fått med seg har «Fort Blåbyhallen» vært bombet i stykker en stund, men i dag har vi endelig startet oppbyggingen.

Lofoten kom til Sortland for å møte et hjemmelag som ikke har vunnet på egen hjemmebane i år, men i dag ble dette endelig endret på og Lofoten måtte dra hjem med 3-2 tap.

I første omgang ble det skapt noen farligheter, men ingen av lagene maktet å score. I andre omgang ble det derimot andre boller og vi fikk se hele 5 mål.

Sortland startet målshowet med å gå opp til 2-0 etter scoringer fra Karl Christian Karlsen og Mats Torbjørnsen. Etter dette hadde Sortland flere store sjanser til å punktere kampen, men selv ikke på 1 meter og åpent mål klarte vi det. I stedet er det Lofoten som får inn en redusering til 2-1 og samtidig fikk et lite overtak.

I Lofoten sin lille gode periode står Sortland fram og setter Karl Christian gjennom alene med keeper. Han gjør ingen feil og banker inn 3-1 og alle tror at kampen er punktert med bare noen få minutter igjen å spille. Men et minutt på overtid reduserer Lofoten til 3-2 og skaper liv også i sluttsekundene. Men nærmere kommer de ikke og alle poengene ble igjen på Sortland!

Spiller børs
I dag var det vanskelig å plukke ut 3 spillere som skulle få poeng. Det var mange som kunne fortjent poeng, men juryen falt til slutt på følgende spillere.

3 poeng – Thomas Aloyseous
2 poeng – Karl Christian Karlsen
1 poeng – Mats Torbjørnsen

VI ER SORTLAND IL!