shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : kr0.00
View Cart Check Out

10 Kjappe med Sondre Nordgaard Meløe

Hedda nominerte Sondre til samtale, her har jeg fått utfyllende svar fra en av herrelagets yngste spillere.

-Hei Sondre, hvordan har du det? Nå som det har vært sommerferie, hva har du gjort for å forberede deg til resten av sesongen?

-Hei! Jeg har det veldig bra. Jeg har iløpet av ferien prøvd å holde meg i like god form som jeg var i før ferien. Det har vært fotball, styrketrening og utholdenhetstrening for å beholde formen.

 

-Du er jo en av de yngste spillerne, hvordan er det?

-Det er nok ikke så stor forskjell fra hvordan det er å være eldst til hvordan det er å være av de yngste i vår spillergruppe. Den største forskjellen går vell egentlig mest på hvem som har ansvar for å hjelpe trenerne med utstyr og slike ting.

 

-Hvordan har det vært å få ny trener?

-Det har vært fint å ha fått en ny trener! Julie er veldig fotballsmart å man merker hun vet hva hun snakker om når hun skal lære oss forskjellige ting.

 

-Hvordan holder du deg skadefri?

-Jeg har vært så heldig at jeg aldri har hatt skadeproblemer, men jeg gjør ikke veldig mye annet enn å kjøre litt skadeforebyggende i ny og ne.

 

-Dere reiser jo litt rundt, hvordan synes du det er kombinert med skole?

-Det går egentlig helt greit. Jeg prøver å gjøre det meste på skolen så blir ikke så mye til overs.

 

-Hvordan ser en typisk treningshverdag ut for deg?

-Den startet som regel med skole, hvor vi har en økt om dagen. Så er det hjem etter skolen å gjøre seg klar for ny trening senere på kvelden med laget. Da slapper jeg av og spiser, så jeg får nok energi til å prestere bra på trening.

 

-Beskriv en kampdag.

-Jeg sover alltid 1-2 timer ekstra natten til kampdag. Så står jeg opp å får i meg en god frokost, før jeg bare slapper av og prøver å få tiden til å gå med å gjøre andre ting som gjøt at jeg ikke bare tenker på kampen. Så møter vi til kamp 1 og en halv time før avspark, hvor vi er sammen i garderoben å hører på musikk. Så tar Julie praten før kamp om hva vi skal gjøre og hva vi skal ha fokus på denne kampen. Så er det ut å varme og gjøre seg klar for kamp.

 

 

-Har du noen tips til gutter som drømmer om å bli like god som deg?

-Bruk mye tid med ballen å ha det gøy med fotball. Hvis du ikker har det gøy når du trener, så er det ikke vits å holde på i hundrevis av timer.

 

 

-Hvor ser du deg selv sportslig om fem år?

-Målet er å spille i obosligaen eller høyere opp i systemet. Mye kan skje på 5 år.

 

 

-Hvem ønsker du vi skal ta en prat med neste gang?

-Ta gjerne en prat med vår trener Julie Voktor Pedersen😎